Vegetar
SHAHI PANEER N L 189,-
Den kongelige matretten fra det indiske kjøkkenet. Indisk hjemmelaget ost duppet i en rik og kremaktig tomat saus.
PALAK PANEER N G L 189,-
Hjemmelaget indisk ost tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder.
MIX VEGETABLES L 189,-
Sesongens grønnsaker tilberedt i en aromatisk kremet saus.
DAL MAKHNI L 185,-
Tradisjonell punjabi linserett kokt i en rik smak av hvitløk og ingefær med kremet saus og et hint av ghee smør.
CHANA MASALA G 185,-
Kikerter kokt med løk, tomater, koriander og krydder.
PANEER CHILI L E N 205,-
Hjemmelaget indisk ost marinert og fritert med kokkens hemmelige krydderblanding, deretter sautert med paprika, løk og hodekål.
PANEER KARAHI L 205,-
Punjabi stil av matlagning blir brukt for å tilberede hjemmelaget indisk ost med løk og paprika i løksaus.
MANCHURION L 205,-
Vegetar dimplings fritert og dunket i en saus som eksploderer med sødme og sure smaker.
NAVRATTAN BIRYANI G 199,-
Sesongens grønnsaker tilberedt i lag med Basmati-ris, løk, paprika, tomater, nøtter og krydder.
Barnemeny
CHICKEN TIKKA L 135,-
Mildt krydret benfri kylling servert med ris, pommes frites og salat. Grillet!
CHICKEN MALAI TIKKA N L 135,-
Kylling marinert i saus av cashewnøtter og fløte, servert med ris og pommes frites.
VEG CUTLETS G 135,-
Ferske grønnsaker belagt med mildt krydret brødsmuler og fritert. Serveres med pommes frites og salat.
POTATO ROLLS G 135,-
Kokte poteter belagt med mild krydret brødsmuler, fritert og serveres med
dampet sesongs ferske grønnsaker.
