Sjømat
PRAWN KARAHI G L SK 229,-
North West Frontier stil av matlaging blir brukt for å tilberede grillede kongereker med løk og paprika i løk saus.
PRAWN ANGARA N G L SK 235,-
Kongereker først grillet og deretter kokt i en kremet saus med en eksotisk kombinasjon av cashewnøtter, chiliflak og eple.
PRAWN GOA N L SK 235,-
Grillede kongreker møter en symfoni av løk, kokosmelk og en hemmelig krydderblanding i en kremet saus.
PRAWN BUTTER MASALA L SK 239,-
Kongereker tilberedt i en rik fløyelsmyk og aromatisk makhni saus.
FISH CURRY G L F 225,-
Steinbit tilberedt i karri saus som stammer fra Kerala med fersk koriander og urter.
FISH ANGARA N G L F 229,-
Grillet steinbit kokt i en kremet saus med en eksotisk kombinasjon av cashewnøtter, chiliflak og eple.
PRAWN BIRYANI L SK 225,-
Kongereker tilberedt i lag med Basmati ris, løk, paprika, tomater, nøtter og krydder.


TILBEHør
NAN G L E 30,-
Flatt, syrnet håndlaget indisk hvete-brød.
PESHWARI NAN G L N E 55,-
Nan fylt med revet kokos, rosiner og nøtter. SØT!
CHEESE NAN G L E 50,-
Nan fylt med løk og ost.
GARLIC NAN G L E 50,-
Nan toppet med hakket hvitløk og koriander.
AMRAJ RAITA L 49,-
Yoghurt blandet med grønnsaker og krydder.
PUDINA RAITA L 49,-
Yoghurt blandet med peppermynte og krydder.